2024-06-18

Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αγώνων Α.Σ Πολίχνης 2014

1 min read

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 επέλεξε ο Α.Σ Πολίχνης να διεξάγει το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Φιλικό Πρωτάθλημα Αγώνων Επίδειξης Taekwon-do I.T.F. για τους μικρούς φίλους τους αθλήματος,υπο την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO Ελλάδος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Α.Σ Πολίχνης, θέλοντας να φέρει πιο κοντά τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές του TAEKWON-DO ITF ώστε να γνωρίσουν μια από τις πιο δυναμικές και ευχάριστες πλευρές του αθλήματος, διοργανώνει μια ακόμα αγωνιστική συνάντηση. Σε αυτή την πρωτοβουλία καλεί όλους τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται, ανα την Ελλάδα στο χώρο του Taekwon-do I.T.F., να συμμετάσχουν δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές τους να γνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν αθλητές από άλλους συλλόγους. Η «αγωνιστική» γιορτή θα φιλοξενηθεί στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Πολίχνης, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, προσδοκώντας ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση αθλητών, θεατών και παραγόντων του αθλήματος. Την τιμητική τους σε αυτούς τους αγώνες θα έχουν οι ηλικιακές ομάδες των Παμπαίδων – Παγκορασίδων (γεννημένοι από το 2004 έως το 2007), Παίδων-Κορασίδων (γεννημένοι από το 2000 έως το 2003) και Εφήβων – Νεανίδων (γεννημένοι από το 1996 έως το 1999) οι οποίοι θα αγωνιστούν για την κατάκτηση ενός μεταλλείου. Βασική προυπόθεση αποτελεί η συμπλήρωση των σχετικών δηλώσεων συμμετοχής από τους προπονητές των συλλόγων και η αποστολή τους στα στοιχεία επικοινωνίας (δίνονται παρακάτω) μέχρι και την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.

Έχοντας στα χέρια τους τις συμμετοχές οι διοργανωτές του πρωταθλήματος, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα διεξάγουν την κλήρωση των αγώνων λίγες ημέρες αργότερα (Πέμπτη, 8/4/2014) και θα την αναρτήσουν στην αρχική σελίδα του ιστοχώρου μας έτσι ώστε να μπορούν όλοι να δουν ποιους αντιπάλους κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν. Η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη και δεδομένου του υψηλού αθλητικού επιπέδου των ελληνικών σχολών TAEKWON-DO I.T.F., η διοργάνωση αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.