2024-07-21

Α.Σ. Πολίχνης: Πανελλήνιο Διασυλλογικό Τουρνουά Αγώνων Επίδειξης, Θεσσαλονίκη 2019

1 min read

Ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwon-Do Πολίχνης Θεσσαλονίκης με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος προκηρύσσει Πανελλήνιου Διασυλλογικούς Αγώνες Επίδειξης Taekwon-Do I.T.F. με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος το Σάββατο 11 Μαίου 2019.

Για 16η συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwon-Do Πολίχνης Θεσσαλονίκης θέλοντας να φέρει πιο κοντά τους ασκούμενους του Taekwon-Do I.T.F. διοργανώνει μια ακόμα αγωνιστική συνάντηση. Σε αυτή την πρωτοβουλία καλεί όλους τους συλλόγους Taekwon-do ITF που δραστηριοποιούνται, ανα την Ελλάδα να συμμετάσχουν δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές τους να γνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν αθλητές από άλλους συλλόγους. Η “αγωνιστική γιορτή” θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πολίχνης, προσδοκώντας μεγάλη προσέλευση αθλητών, θεατών και παραγόντων του αθλήματος.

Όντας ένα από τα πιο ξεχωριστά τουρνουά της Βορείου Ελλάδος δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να “τεστάρουν” τις ικανότητές τους σε 4 από τα 5 επίσημα αγωνίσματα του I.T.F.: Tul, Μάχη, Ειδικές Τεχνικές και για πρώτη φορά τα αγωνίσματα των Δοκιμών Δύναμης και Ομαδικών Tul.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν όλοι οι αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες των Παμπαίδων/Παγκορασίδων, Παίδων/Κορασίδων, Εφήβων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών.

Από τη διοργάνωση τονίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές έως την Τρίτη 7 Μαίου 2019 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ιστοσελίδας www.tkd-itf.gr