2024-04-14

Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Tae kown-do I.T.F. 2014 Minsκ Λευκορωσίας : Αναχώρηση Εθνικής Αποστολής

1 min read

Σήμερα το απόγευμα στης 6 Απριλίου αναχώρησε η εθνική ομάδα TAEKOWN – DO I.T.F. για το Minsk της Λευκορωσίας, όπου και θα λάβει μέρος στο 29o πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων & Ανδρών/Γυναικών.

Η πολυμελής εθνική αποστολή (60 άτομα) ξεκίνησε το ταξίδι της, με στόχο την κατάκτηση μιας ακόμα πανευρωπαϊκής διάκρισης στην γενική κατάταξη των ομάδων που συμμετέχουν κάθε χρόνο. Πολλά νέα πρόσωπα στελεχώνουν τη φετινή ομάδα, δημιουργώντας ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στους ίδιους τους αθλητές αλλά και στους προπονητές, με τους πρώτους να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις όποιες προκλήσεις ως απόρροια της σκληρής προετοιμασίας, που προηγήθηκε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο υπο την καθοδήγηση των δεύτερων. Όπως είναι φυσικό, σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και θεωρείται δεδομένος κυρίως εξαιτίας του υψηλού τεχνικού επιπέδου των αθλητών των άλλων χωρών που κατευθύνονται στο Minsk, με στόχο την κατάκτηση μιας πανευρωπαικής διάκρισης. Έχοντας μπροστά τους δυο ημέρες ταξίδι, καθώς η μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη στο Minsk θα πραγματοποιηθεί οδικώς, οι αθλητές της εθνικής ομάδας θα ζυγιστούν την Τρίτη (8/4/2014) το πρωΐ (09:00 – 13:00) σύμφωνα και με το επίσημο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Η δημοσιογραφική ομάδα του tkd-itf.gr θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.