2023-06-02

Λήξη Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2014

1 min read

Μια ακόμη κορυφαία αθλητική διοργάνωση για τον χώρο TAEKWON-DO I.T.F. έφθασε στο τέλος της αφήνοντας πίσω της νικητές και ηττημένους, χαρούμενους και λυπημένους, ικανοποημένους και απογοητευμένους αθλητές, προπονητές και θεατές. Ο καθένας από την πλευρά του βίωσε το φετινό πρωτάθλημα διαφορετικά όλοι όμως πρόσθεσαν στο βιογραφικό τους μια ακόμα αγωνιστική εμπειρία υψηλού επιπέδου.

Το υλικό που διαθέτει αυτή την στιγμή ο ελληνικός χώρος του TAEKWON-DO I.T.F. είναι κατα γενική ομολογία ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Χαρακτηριστικότερη απόδειξη αυτού αποτελεί η υψηλή θέση της εθνικής μας στην γενική κατάταξη των ανα τον κόσμο πανευρωπαικών πρωταθλημάτων. Όπως είναι φυσικό η επιτυχία του ελληνικού TAEKWON-DO I.T.F. στο εξωτερικό πηγάζει από την επιτυχία στο εσωτερικό. Τα αποτελέσματα των καθιερωμένων πανελλήνιων πρωταθλημάτων της Α.Ο.Τ.Ε. μας εκπλήσουν ευχάριστα χρόνο με τον χρόνο αναδεικνύοντας συνεχώς καινούργιους πρωταθλητές και νέα μέλη εθνικής ομάδας καθώς αυτά ανανεώνονται κάθε αγωνιστική χρονία.

Ως απόρροια αυτής της εξέλιξης η εθνική μας ομάδα διαθέτει πάντα τους καλύτερους των καλύτερων και γι αυτό σημειώνει επιτυχημένες εμφανίσεις στο εξωτερικό. Τώρα πλέον που έχουν ολοκληρωθεί όλα τα αγωνίσματα όλων των κατηγοριών για άνδρες και γυναίκες είμαστε σε θέση να γνωρίζουμαι ποιοι αθλητές και αθλήτριες θα στελεχώνσουν την εθνική αποστολή στο επερχόμενο πανευρωπαικό πρωτάθλημα στο Minsk της Λευκορωσίας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε δύο εβδομάδες από σήμερα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων. Από την ομάδα του tkd – itf.gr καλή συνέχεια, καλή δύναμη και καλή αντάμωση.