2024-06-18

Λήξη Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Χ.Α.Ν.Θ 2014

1 min read

Οι 14 ώρες αγωνιστικής δράσης στο κλειστό στάδιο της Χ.Α.Ν.Θ. “Μίμης Τσικίνας” αποτελεί σίγουρα ένα από τα πρώτα πράγματα που θα θυμόμαστε από αυτό το πρωτάθλημα. Σήμερα όλοι βγήκαν κερδισμένοι από τους διοργανωτές και τους υπεύθυνους, τους προπονητές και τους αθλητές μέχρι και τους συγγενείς και φίλους των αθλητών που αγωνίζονταν.

Το μεγαλύτερο κέρδος όλων όμως το αποκόμισε σίγουρα το ίδιο το άθλημα του TAEKWON-DO I.T.F. Η μεγάλη συμμετοχή (περίπου 640 άτομα), οι πολλά υποσχόμενοι αθλητές (πρώην και νυν πρωταθλητές), τα αξιομνημόνευτα στιγμιότυπα αγώνων (κάποια από τα οποία απαθανατίσαμε με την κάμερα μας), η συνολικά άριστη τεχνική οργάνωση παρά τα όποια μικροπροβλήματα (κληρώσεις,ροή αποτελεσμάτων,απονομές μεταλλίων κ.α.) αποτέλεσαν την συνταγή της επιτυχίας. 

Το κλίμα αυτή την στιγμή στο στάδιο είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που επικρατούσε πριν λίγες ώρες. Την θέση των ρυθμικών συνθημάτων, των εντάσεων και των ήχων από τους στόχους που χτυπούσαν οι αθλητές για την προθέρμανσή τους αντικατέστησαν η ηρεμία, οι ήπιοι πανηγυρισμοί αυτών που είχαν την τύχη ή ατυχία να ανέβουν τελευταίοι στο βάθρο για να πάρουν τα μετάλλια τους και να φωτογραφηθούν με συναθλητές, συγγενείς και φίλους καθώς και η ηχώ των λίγων ανθρώπων που εργάζονται για να επαναφέρουν το άδειο στάδιο στην κανονικότητα του προγράμματος της Χ.Α.Ν.Θ.

Φεύγοντας από το στάδιο προσθέσαμε στην λίστα των εμπειριών μας ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός ελπίζοντας και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν να είναι, αν όχι περισσότερο, εξίσου επιτυχημένα.

Από την δημοσιογραφική ομάδα του tkd-itf.gr για όλους εσάς τους λάτρεις του TAEKWO-DO I.T.F. καλή ξεκούραση, καλή συνέχεια και καλή αντάμωση στα προσεχές Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.