2024-03-28

Ροή Αγώνων 1ης Ημέρας – Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Λίβερπουλ 2017

1 min read

Εξαιρετικές εμφανίσεις και δυνατοί αναμετρήσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που επικρατούν στο αθλητικό κέντρο “Echo Arena” αφού οι Έλληνες αθλητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πολύ καλή η εμφάνιση του Καλογιάννη Βασίλειο (Α.Σ. Σάρισα Παιονίας), παρόλα αυτά ηττήθηκε με οριακό αποτέλεσμα 3-2 από τον Ολλανδό Harry Gentenaar.

Το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθεια αφού η Κωστοπούλου Ιωάννα (Α.Ο.ΠΟ.Τ. Τρίπολης) ηττήθηκε με 4-1 από την Αγγλίδα αντίπαλό της.

Καταπληκτική η εμφάνιση του Νετκίδη Κωνσταντίνου (Α.Σ Πολίχνης). Επικράτησε με τελική βαθμολογία 4-0 υπέρ του Ρώσου Stroganov Ilia. Στη συνέχεια κέρδισε τον Άγγλο Andrew Batstone και επικράτησε στον ημιτελικό απένταντι στον Τσέχο Novak Jiri.

Πολύ καλή ήταν και η προσπάθεια της Μαραζάκη Δέσποινας (Α.Σ. Χερσονήσου Ηρακλείου) που αν και αγωνίζεται για πρώτη φορά με την Εθνική κέρδισες την Ισπανή Claudia Diaz Salvatierra με 5-0 και ηττήθηκε στον τελικό από την Ουκρανή Kesian Karyna κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. 

Αναμένουμε τον τελικό του Νετκίδη Κωνσταντίνου (Α.Σ Πολίχνης) και τον ημιτελικό του Μαρίνη Στυλιανού (Α.Σ.Φ Η Νέα Σμύρνη)