2024-04-26

13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων & 8ο Βετεράνων, Μίνσκ 2018

1 min read

Με ανακοίνωση της I.T.F. αναρτήθηκε η επίσημη προκήρυξη του 13ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων & 8ου Βετεράνων Ανδρών/Γυναικών. Φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 19-27 Αυγούστου 2018 στο Μίνσκ της Λευκορωσίας. Η παγκόσμια αγωνιστική γιορτή θα λάβει χώρα στο αθλητικό κέντρο “Sport Palace

Από το 1974 η Ελλάδα έχει εδραιώσει τη θέση της στο παγκόσμιο στερέωμα και αποτελεί μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις στον χώρο του Taekwon-Do I.T.F. Κάθε χρόνο, Έλληνες αθλητές και προπονητές εντυπωσιάζουν με τις αποδόσεις τους σε διεθνείς και παγκόσμιες διοργανώσεις φέρνοντας πολλά μετάλλια, καθώς η άρτια τεχνική κατάρτιση που διαθέτουν αποτελεί το βασικότερο συστατικό στην συνταγή της επιτυχίας.

Ως αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας η Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018 κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη.

Το τελικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος προβλέπει τον έλεγχο των αιτήσεων συμμετοχής των αθλητών (εθνικότητα, κατοχή μαύρης ζώνης, δελτίο Booklet I.T.F.) και την ζύγιση τους μέχρι την Τρίτη 21/8, την Τετάρτη 22/8 την τελετή έναρξης και ακολούθως την έναρξη των αγώνων από την Πέμπτη 23/8 έως την Κυριακή 26/8.

Πηγή: International Taekwon-Do Federation (I.T.F.)