2024-04-25

Νεανίδων 16-17 -52kg – Ροή Αγώνων Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Λευκορωσία 2018

1 min read

Ολοκληρώθηκε στο τερέν 5 η κατηγορία των Νεανίδων 16-17 -52kg. Από την Ελλάδα συμμετείχαν δύο αθλήτριες η Αρχίπωβα Άννα (Α.Σ. Ηρακλής Θέρμης) και η Παπαδοπούλου-Ματζίρη Μαρία (Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη).

Η αθλήτρια του Α.Σ. Ηρακλής Θέρμης κληρώθηκε να αγωνιστεί σε όμιλο των τεσσάρων ατόμων και να αντιμετωπίσει στον πρώτο της αγώνα την αθλήτρια από Βόρεια Ιρλανία Rachel McCune, στον δεύτερο την Καζακστανή Malim Nurgaliya με αποτέλεσμα 4-0 και στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του ομίλου την Κορεάτισα Kim Jin A. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν αρκετά κοντά με την Κορεάτισα να προηγείται μόλις με 2-1. Με το τέλος του αγώνα η Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε με 3-1 στην γωνίες παραμένοντας εκτός μεταλλίων.

Από την άλλη η Παπαδοπούλου-Ματζίρη Μαρία αρχικά κληρώθηκε σε όμιλο των τριών ατόμων με τον πρώτο της αγώνα να την βρίσκει αντιμέτωπη με την αθλήτρια της Σουηδίας Julia Svegerud, όπου κέρδισε με τελική βαθμολογία 4-0. Στο δεύτερο αγώνα ήταν να αγωνιστεί με την αθλήτρια από την Ονδούρα Elisa Maria Seaman Ramos, η οποία δεν προσήλθε. Στον προημιτελικό της κατηγορίας η αθλήτρια του Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη ηττήθηκε με 4-0 παραμένοντας εκτός μεταλλίων.