2024-04-25

Επιστροφή Εθνικής Ομάδας – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014 Τατζικιστάν

1 min read

Μία ακόμη παγκόσμια διοργάνωση έφτασε στο τέλος της, αφήνοντας πίσω της πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων. Μολονότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τελείωσε δε θα μπορούσαμε όμως να ξεχάσουμε την επικείμενη επιστροφή της Ελληνικής Αποστολής.
Σήμερα στις 16:00 η ώρα το απόγευμα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης το αεροπλάνο που μετέφερε τα μέλη της Εθνικής Ομάδας. Στο αεροδρόμιο είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου ώστε να υποδεχτούν τους πρωταθλητές, παρόλα αυτα τα δάκρυα χαράς και συγκινήσης δε θα γινόταν να λείπουν από μία τόσο θριαμβευτική επιστροφή.
Ωστόσο, τα λόγια είναι περιττά γι αυτή την ομάδα αν αναλογιστούμε ότι μέσα από τις αντιξοότητες που είχαν να αντιμετωπίσουν τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, οι δύο Ομοσπονδιακοί Προπονητές κοι Φωτιάδης Φώτιος και Γιαϊλίδης Στυλιανός ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόδοση των παιδιών, ευχόμενοι να συνεχιστούν και στο άμεσο μέλλον οι επιτυχίες για την Εθνική μας Ομάδα.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις στιγμές ευτυχίας και εθνικής υπερηφάνειας που μας χαρίσατε. Αποδείξατε ότι όποιος επιμένει και πιστεύει σ αυτό που κάνει, μπορεί να το φέρει εις πέρας και να κατακτήσει πρωτιές.