2024-07-22

Νεανίδων 16-17 -70kg – Ροή Αγώνων Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Λευκορωσία 2018

1 min read

Ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα οι προσπάθειες των δύο Ελλήνίδων αθλητριών: της Ξαγοραράκη Θεανούς (Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δϋναμη) και της Ακριβού Στυλιανής (Α.Σ. Παναθλητικός Θεσσαλονίκης) στην κατηγορία Νεανίδων 16-17 -70kg.

Η αθλήτρια του Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δϋναμη, κληρώθηκε σε όμιλο των τριών ατόμων: στον πρώτο της αγώνα αντιμετώπισε την Τσέχα Jichova Petra, όπου ηττήθηκε με 4-0 στις γώνιες. Στον δεύτερο αγώνα του ομίλου, συναντήθηκε με την Ουκρανή Kolisnyk Iryna, την οποία κέρδισε με τελικό αποτέλεσμα 2-1. Ωστόσο, η βαθμολογία της δεν της έδωσε την δυνατότητα να προκριθεί στον ημιτελικό της κατηγορίας.

Η δεύτερη αθλήτρια της κατηγορίας, Ακριβού Στυλιανή, κληρώθηκε και αυτή σε όμιλο των τρίων ατόμων: στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης η Στυλιανή συναντήθηκε με την Ρωσίδα Furtaeva Anastasia, όπου επικράτησε με 3-0 στις γωνίες. Στον δεύτερο αγώνα αντιμετώπισε την Κορέατισα Kang Chol Ok, με την οποία το παιχνίδι εξελίχθηκε στην παράταση. Δυστυχώς, η αθλήτρια του Α.Σ. Παναθλητικός Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με τελικό αποτέλεσμα 3-0, παραμένοντας εκτός μεταλλίων.