2024-04-25

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αγώνων Α.Γ.Σ. Αχιλλέας Νεάπολης 2014

1 min read

Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 όρισε ο αθλητικός γυμναστικός σύλλογος Αχιλλέας Νεάπολης ως ημερομηνία διεξαγωγής του δικού του φιλικού διασυλλογικού πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων και παμπαίδων/παγκορασίδων, δυτικά της Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Σίνδου και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΙ Σίνδου.

Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων κρίθηκε από τους διοργανωτές ως ο πλέον κατάλληλος αφενός γιατί η πρόσβαση σε αυτόν είναι εύκολη και αφετέρου γιατί πληρεί τις προδιαγραφές ενός σταδίου αγώνων ευρισκόμενο μέσα στον χώρου του πανεπιστημίου. Έχοντας στόχο την μύηση των μικρών αθλητών και αθλητριών στο αγωνιστικό κομμάτι του TAEKWON-DO I.T.F., ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Νεάπολης καλεί τους υπόλοιπους να κινητοποιηθούν φέρνοντας παλιούς και νέους αθλητές να διαγωνισθούν σε ένα ακόμα φιλικό πρωτάθλημα πανελλήνιας εμβέλειας. Η ευκαιρία των τελευταίων να προσθέσουν στην λίστα των συμμετοχών τους μια ακόμη, παίρνοντας μέρος στο εν λόγω πρωτάθλημα, μόνο ευεργετικά μπορεί να δράσει πρώτα για τους ίδιους και έπειτα για το άθλημα συνολικά. Όλοι οι αθλητές θα μπορέσουν να δείξουν τις ικανότητές τους μέσα στο τερέν και θα ανταμειφθούν γι αυτό παίρνοντας από ένα μετάλλιο αφού όλες οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες θα χωριστούν σε τετράδες. Σύμφωνα και με την επίσημη προκήρυξη το καθορισμένο πρόγραμμα αγώνων θα ακολουθηθεί πιστά με τις μάχες των παμπαίδων/παγκορασίδων (γεννημένοι/νες τα έτη 2004-2005-2006-2007) και παίδων/κορασίδων (γεννημένοι/νες τα έτη 1999-2000-2001-2002) να ξεκινούν στης 09:00 π.μ. έως στης 14:00 μ.μ. όταν και θα ξεκινήσουν οι αγώνες των εφήβων/νεανίδων (γεννημένοι/νες τα έτη 1996-1997-1998-1999). Ακόμη, οι διοργανωτές εφιστούν την προσοχή σε όλα τα σωματεία να διεκπεραιώσουν τις διαδικασίες υποβολής δηλώσεων συμμετοχής των αθλητών τους απαραιτήτως έως την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 διότι η κλήρωση των αγώνων έχει οριστεί για την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στις 12:00 μ.μ.

Για ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία επικοινωνίας των διοργανωτών, παράβολα συμμετοχής, κατηγορίες κιλών, υποχρεώσεις και ευθύνες σωματείων, κανονισμούς αγώνων κ.α. διαβάστε παρακάτω την επίσημη προκήρυξη όπως δημοσιεύεται: