2024-04-19

Εφήβων 14-15 -45kg – Ροή Αγώνων Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Λευκορωσία 2018

1 min read

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα (Πέμπτη 23/08/2018) η κατηγορία Εφήβων 14-15 -45kg. Σε αυτήν την κατηγορία συμμετείχαν οι αθλητές Ζηλάκος Πέτρος (Α.Σ. Ζέας) και Κασμένης Άγγελος (Α.Σ. Επταπύργιο-Κάστρα).

Ο Πέτρος κληρώθηκε σε όμιλο τεσσάρων ατόμων: στον πρώτο αγωνίστηκε με τον Εστονό Erik Lavrov όπου και κέρδισε με βαθμολογία 3-0, στο δεύτερο αγώνα συναντήθηκε με τον Καζακστανό Koptileu Aslanbek και επικράτησε με 3-1. Στον τελευταίο αγώνα του ομίλου αγωνίστηκε απέναντι στον αθλητή της Καμπότζη Mat Sok Mean, όπου και επικράτησε με 4-0. Ο αθλητής του Α.Σ. Ζέας προκρίθηκε στον ημιτελικό της κατηγορίας και ηττήθηκε, παραμένοντας στην τρίτη θέση και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Από την άλλη πλευρά της κλήρωσης ο αθλητής Κασμένης Άγγελος (Α.Σ. Επταπύργιο-Κάστρα), αγωνίστηκε στον πρώτο του αγώνα με τον Καζακστανό Nikita Shalunov. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση με τον Έλληνα αθλητή να κερδίζει με 3-0 στις γωνίες. Στον δεύτερο αγώνα συναντήθηκε με τον Ιάπωνα Ishiguro Kohsei και στον τρίτο με τον αθλητή στης Καμπότζη Buon Chantharat. Δυστυχώς, η βαθμολογία που μάζευψε δεν του επέτρεψε να προκριθεί στον ημιτελικό της κατηγορίας και παρέμεινε εκτός μεταλλίων.