2024-04-20

International Technical Seminar with Grand Master Prof. Hwang Ho Yong, December 2018

1 min read

Ο Α.Σ. Πολίχνης Θεσσαλονίκης με έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος προκηρύσσει Διεθνές – Εθνικό Τεχνικό Σεμινάριο με κεντρικό εισηγητή του σεμιναρίου τον Grand Master Prof. Hwang Ho Yong στις 7-9 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Grand Master, Prof. Hwang Ho Yong από το 2008 είναι Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπης και Επιτροπής Επιμόρφωσης της I.T.F. Το 1987 δίδαξε για πρώτη φορά στην Τσεχία και μέχρι σήμερα θεωρείται “ο πατέρας” του Taekwon-Do στην Τσεχία. 

Στόχος του είναι η εξάπλωση του Taekwon-Do σε όλο τον κόσμο σε όλο τον κόσμο και η χρήση κοινών εκπαιδευτικών μεθόδων από όλους τους εκπαιδευτές, καθώς και η διατήρηση της πραγματικής τέχνης του Taekwon-Do. Διδάσκει και κατευθύνει συστηματικά το Taekwon-Do στην Πολωνία, την Ουγγαρία, την Ελβετία, την Ολλανδία και τη Σλοβακία.

Στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης είναι καλεσμένος από τον Πρόεδρος του Α.Σ. Πολίχνης Θεσσαλονίκης Grand Master Αναστασιάδη Χαράλαμπο 9 Dan.

Ως χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου ορίζεται κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πολίχνης. Όπως τονίζεται από τη διοργάνωση οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.